Inloggning

Klicka på länken nedan som du vill komma till
När man klickar på en av länkarna nedan kommer du till ett inloggningsfönster för Stockholm Vineyard. ("Vinstock.org" är vår församlings domännamn). Där loggar du in med ditt/ ditt teams användarnamn och lösenord. (Teamets användarnamn och lösenord får man från den som är ansvarig för administration: administrator@vinstock.org)  När du har loggat in öppnas ett nytt fönster för just den Application som du har valt. (Dokument, Mail, Kalender, Sites). 

1. E-post:  mail.vinstock.org
Endast ETT användarnamn har tillgång till församlingens kontaktlista för utskick och för att kolla inkommande mail. Och... det flesta andra mailkonton i vinstock.org är upplagda så att inkommande mail vidarebefodras till olika ledares privata e-postadresser. 

2. Kalender:  calendar.vinstock.org
Vi använder 3 offentliga kalendrar i vår församling och alla tillhör användarnamnet "administrator".  Det finns endast ett fåtal användarnamn som har "permissions" att redigera dessa kalendrar.  Däremot kan alla SE dem eftersom de är upplagda offentligt.  Vår önskan är att de andra användare inte skapar kalendrar med sina konton, om inte du vill använda det som en intern kalender för ditt team. 

3. Dokument:  docs.vinstock.org
När du loggat in öppnas ett nytt fönster som heter "Documents". Där ser man en lista på de olika dokument, scheman och websidor som är aktuella för ditt användarnamn plus några andra dokument som är tillgängliga för alla team.  Här kan man till ex uppdatera Gudstjänstschemat.  

4. Webbplatser:  sites.vinstock.org
När du loggat in öppnas ett nytt fönster som heter "Sites". Där ser man en lista på de olika webbplatser som ditt användarnamn kan se & ev redigera.  Alla våra sajter här på "vinstock.org" ägs av användarnamnet "administrator" och/eller "webmaster", men det finns ett flertal användarnamn som kan redigera/ göra ändringar på sidorna. 

OBS! När du har loggat in...
När du loggat in till EN av dessa "Apps", då har du tillgång till ALLA de andra.  Klicka bara på länkarna som du ser i menyn längst uppe till höger i fönstret (en fyrkant med 9 block).  Där kommer du åt Gmail - Calendar - Documents - Contacts - Sites - osv...

GLÖM INTE att logga ut!
Logga ut när du har jobbat klart. Längst uppe till höger på alla sidor ser du ditt användarnamn.  Klicka på den och då hittar du länken "Sign out". 

(Du behöver inte alltid komma till just denna inloggningssida på Teaminfo för att logga in.  Du kan istället gå direkt till de angivna webbadresser ovan och logga in)